Scoala Sanitara Postliceala
"Prof. Dr. Nanu I. Muscel"

"Investeşte în formarea ta profesională"

Baza materiala

Scoala Postliceala Sanitara "Prof. Dr. Nanu I. Muscel" dispune de o suprafaţă totală de 259 m2, din care:

curte - 60 m2

spaţii şcolare - 181 m2

spaţii auxiliare - 54,4 m2

spaţii administrative - 19,7 m2

sala de sport70 m2.

Biblioteca:

Biblioteca Scolii dispune de aproximativ 965 volume, cele mai multe vechi. In 2007 s-au alocat fonduri pentru achiziţionarea de cărţi.

O parte din biblioteca a fost reorganizata pentru fondul de carte veche şcoala beneficiind de câteva donaţii:

2009 - Dr. Marinescu Constantin

2011 – Dr. Pătraşcu Cristina

2012 – Dr. Nistor Pompiliu

Biblioteca este organizata intr-un spaţiu comun cu secretariatul.

Scoala noastra va ofera:

• O oferta scolara în concordanta cu cerintele pietii muncii nationale si europene;

• Experienta internationala în  formarea de asistenti medicali de peste 20 de  ani,

• O bogata baza materiala si didactica, cu sali de curs în regim propriu, mobilier adecvat,  sala de demonstratie dotate cu manechine, mulaje, echipamente medicale si materiale sanitare, un centru de informare si documentare, cu bibliografie de specialitate în limba romana si straina, cabinet de informatica cu acces la internet,

• Instruire practica  în sali de demonstratii proprii, precum si în unitati medico-sanitare din reteaua publica si privata a judetului Arges:  Spital Municipal Campulung, Centrul medical ,,Clubul Sanatatii”.

• Un colectiv de cadre didactice instruite, implicate, cu un bun renume, care utilizeaza mijloace de învatamânt moderne si suporturi de cursuri (10 cadre didactice);

• Un program flexibil pentru calificarea profesionala Asistent medical generalist, cu posibilitatea de frecventa dimineata (08-14) sau dupa amiaza(14-20);

• Posibilitatea dezvoltarii personale prin implicarea elevilor în activitati extracurriculare si extrascolare;

• Posibilitatea absolventilor de a-si gasi un loc de munca, prin organizarea unor întâlniri între elevii anilor terminali si angajatori din tara

Acreditare

La data de 14 noiembrie 2008, instituţia noastră a primit ACREDITAREA, prin Ordinul Ministrului, nr. 5930/2008, emis pe baza Hotărârii Consiliului ARACIP, nr.13/29.09.2008

Link-uri utile

Centrul Medical
"Clubul Sanatatii"

Copyright © Fundatia Sinergii Muscelene. Toate drepturile rezervate.

Rezolutie optima: 1280x1024